lørdag den 11. april 2015

Sandsiger - Part 7

Lejla og Sherman er endelig flytte ind i deres nye hus. Der stadig nogen rumme som ikke er færdig, men de ikke færdig fordi de ikke ved hvad de skal bruge dem til og fordi der også skal være plads til børn i fremtiden. Lejla er meget glad for sit drivehus. Det er lidt og overskudeligt. Hun har fundet en eliksir som gøre at hun ikke behøver at sove. Den er som kaffe, dog bedre da man slippe for den voldsom træthed når energien fra kaffen er opbrugt. 


Lejla og Sherman har igen været på eventyr til Frankrig. Lejla har lært nogen af kundskaberne i Frankrig. Sherman var på opdagelse på gallariet. Han havde aldrig troede at gamle kunstværker kunne være spænde, men han fik da hurtigt op for at det kunne nem godt være.
Da Lejla og Sherman igen komme hjem fra Frankrig arbejdet Lejla hårdt med at blande eliksirer sammen, det skete dog bare det at hun tabte en af dem og fik magiske evne. Hun har ikke noget i mod det, eftersom det kunne havde været værre. Men hun har dog mest set sig selv som en fe, hvis hun skulle være noget overnaturligt. Ud over de magiske evner har Lejla valgt ikke at vil være vegetar mere, hun synes det synd at Sherman aldrig kan få serveret en god omgang kød, fordi hans kæreste ikke spiser det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar