fredag den 3. april 2015

Sandsiger - Part 3

Næste dag gik igen med at passe haven, der var en del arbejd i den. Hen af eftermiddag tog hun forbi Willy. Hun havde en hyggelig aften, men hun ved stadig ikke om det er det rigtige for hende. Men det blev en sen aften og Lejla tog da også lige hjem i seng. Sulten var stærk så hun lavet stræks noget morgenmad da hun vågnet. Den stod bare på noget klassisk morgenmad. Hun gad ikke pandekager eller vafler, mest fordi det med at lave mad ikke har været det hun mest har haft tid til. Lejla har også fået skaffet indhegning til hendes planter, der står ude. Hun har oplevet at hun nogen gange efter fuldmånen at der har været nogen i dem, så nogen af dem var helt døde. Det har dog hjulpet med de nyde hang. Lejla tænkte ikke mere over hvad der kunne være skylden, NU er hun fri for det, forhåbentligt.

Lejla har fået skaffet et bur til sin lille ven. Så er hun da sikker på at den lige pluslig ikke bare er væk.

Lejla valgte igen at mødes med Willy. Hun opdaget at han have en fotoboks og synes de skulle få taget både skøre og romantiske billeder. Lejla håber at den her gang vil hun finde ud af mere omkring Willy, om han gerne vil hende eller hans arbejd bare er mere vigtig. Men det var ikke så meget hel. Dog har Lejla fået et omdømme som trofast, hun ved bare ikke om hun kan holde det, for det virker ikke til at blive noget seriøst mellem dem, sær ikke sådan som tinge ser ud nu.


Lejla valgte at tag på den lokale bar. Her mødte hun en soldat med navnet Sherman Bagley. Hun synes at han virker meget flink. Men lige nu er det mest som venner, hvilket også er RIGITGT godt, da Lejla ikke har så mange venner igen. Hun lærte da hurtigt at han ikke havde nogen partener og efter lidt drinks blev det vidst også til lidt kysseri. Lejla ved ikke hvad hun helt skal stille op. Hun må hjem på en stor omgang tænkning, sær fordi Sherman ikke virkede for glad for det kys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar