lørdag den 4. april 2015

Sandsiger - part 4

De næste par fridage Lejla havde blev brugt der hjemme. Efter turen på baren havde hun bare brug for være hjemme og lave noget nyttigt. Det jo også snart uhyggedag, så Lejla m hele være klar til den. Det skal nok blive skærmene og (u)hyggeligt. Dog er det også snart slut med fridagene og måske er det også godt at Lejla kommer tilbage på arbejdet. Det snart vinter, hvilket betyder pause for havne, hun nyde skam havnen, men det også dejligt når man kan få en pause fra tingen i nyd og næ.


Lejla valgte at bruge sin uhyggedag på festivalsgrunden. Hun mødte Sherman og undskylde for sidste gang. Han tilgav hende og sagde han gerne vil tilbringe dagen med hende, for som altid skulle Willy arbejde. På grunden af regnen var der ikke særlig mange mennesker. Lejla og Sherman valgte også stillet at forladet stille og tage hjem til Lejla. Sherman kunne godt lig Lejlas fugl, hun har stadig ikke fået givet den et navn, så Sherman spurgte hvorfor hun ikke bare kaldet den Pip. Hun valget at godtage den og fra nu af hedder den Pip. Der var også besøg fra nogen børn i kostume. Lejla synes de var rigtig flotte og gav dem lidt slik. Sherman skulle hjemad igen og Lejla valgte bare at ligge sig til at vilde, da der er arbejd igen i morgen.
Det var Hårdt for Lejla at starte igen, så hun vælge at gå tidligt i seng. Hun har i længe stykke tid ikke hørt noget fra Willy og derfor valgt at satse på Sherman.
Som mange andre, så valgte Lejla at se en forestilling i sne vejr, hun fortryder inderligt at hun valgte at komme, for det var bare en være omgang lort.. Senere hen på dagen tog hun til fest hos en af hendes kunder. Hun er blevet gode venner med dem og måske hun lave nogen forudsigelser på nogen gæster til festen. Men forhåbentligt bliver festen en god aften. På vejen hjem opdager Lejla Sherman, hun er alt for træt til noget som helst, så hun siger de kan snakkes ved en anden gang. Ud overvejer det mest har stået på arbejdet, så Lejla igen været ved spasalonen, hun følte så afslappet sidst, hun håber det samme kan ske igen. Efter at havde været i salonen fik hun besøg af Sherman, som, som altid er optaget af Pip, men så var han underholdt imens hun lavede mad til dem. Efter det blev lidt sent, spurgte Lejla om Sherman ikke havde lyst til at blive at overnatte, det havde han og sagde tak for tilbuddet, det godt Lejla har en sofa han kan sove på. Det endte med at Lejla fik et godnat kys.Ingen kommentarer:

Send en kommentar