torsdag den 2. april 2015

Sandsiger - Part 1

Jeg prøver at starte forfra med denne her blog, og vil da prøve at opdagter noget mere!!

Jeg har valgt at lave et nyt mål! Nemlig at lave en simmer som jeg ikke må bruge snyde-koder til. Det svært når det arbejd hun laver ikke er det hun tjener mest ved.

Navnet er Lejla Rosenkilde og hun er en simmer som har grønne finger og er vegetar. Ud og at plante frugt og grøn som kan være en hjælp til at tjene nogen penge, er hun også sandsiger. Selvom at jobbet som sandsiger har korte vagter, så tage det stadig lidt hårdt på søvnen, fordi der stadig ting der skal passes når hun kommer hjem. Der går også nogen nætter hvor hun slet ikke kan sove, fordi fuldmånen påvirker hende for meget. Hun er også fan af det overnaturligt og håber på at selv at blive til et overnaturligt væsen. 
Lejla havde læst i avisen omkring et sted der skulle være ret så populær, så Lejla valgte at bruge en hyggelig dag og faldt i god sank med indhaverne af stedet.
Lejla var så glad for hans selskab at hun valgte at hun vil bruge noget tid med ham igen. Men fordi at han skal holde øje med hans sted, valgte hun at mødes på hans arbejdsplads hvor det blev til lidt mere end bare snak. Lejla fik lov til at give ham en forudsigelse og fik da også nogen kys med i oplevelsen. Hun vil aldrig glemme de gode tider. Men hun er lidt bange om hun skal tage chancen med ham, da han aldrig har tid, da han hele tiden arbejder. Han havde hele ikke tid på sommerens mest berømte dag, hvor de fleste for fri. Så hun valgte selv at tage i parken og nyde fyrværkeriet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar