torsdag den 2. april 2015

Sandsiger - Part 2

Så er vi igen sammen med Lejla. Lejla har valgt at tage en lille pause fra jobbet som sandsiger og i stedet vil prøve at fokusere på det med at passe haven og lave eliksirer, plus måske giver det lidt mere overskud til at give privat forudsigelser og lidt mere tid sammen med den flotte indhaver, Willy.
Da Lejla nu havde tid og overskud til det, valget hun at få gjort grundigt rent i hele huset, samt fået passet planterne godt ud grundigt. Hun fandt også nogen biller og en lille sød fugl, fuglen er hun blevet venner med, hun skal nu bare fundet på et navn til den. Imens hun fandt fuglen ringede Willy lige, han vil høre hvordan hun havde det og fortælle han snart skulle på arbejd.

Lejla valgte at tage ind til byen, hun valgte at først vil ind og se teateret. Hun synes dog det var lidt kedelig. Så fordi dagen var stadig ung fik hun noget frokost. Efter frokost forsvandt regnen, men Lejla havde ingen planer om at blive ude og nyde den dejlig efterårsdag. Hun valgte at køre vider til en spasalon og få en god massage. Lejla har tjent godt på hendes planter og på de få eliksirer hun har fået skabt. Men efter massagen valgte hun at tage i til festivalsparken. Hun tænkte at gå ind i spøgelseshuset. Måske ser man nogen spøgelser, det helt klart noget Lejla gerne vil se. Så gik den første fri dag for Lejla, men hun har planer om at nå flere de næste par dage. Måske hun skulle prøve at se om hun kunne være sammen med Willy. HELST BARE IKKE PÅ HANS ARBEJD!!! Men først skal hun lige igennem fuldmånen. Måske får hun noget søvn i nat. Ellers kan hun sove ud i morgen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar