tirsdag den 14. april 2015

Sansiger - Part 8

Der er gået et lang stykke tid. Lejla og Sherman har haft nogen små op og nedture, men alt ser ud til at gå den rigtig vej. Sherman blev fjeret på arbejdet, fordi han nu havde arbejdet der et år. Det helt klart et år han ikke vil glemme. Lejla valgte at sætte ild til nogen af planterne uden for, hun satte i gang i ilden med lidt magi. Grunden er at hun gerne vil af med nogen af dem, fordi det var ALLLLT for meget arbejd for hende.

Sherman valgte dog også lige at overraske Lejla med en tur til Paris. Grunden til han valgte det, er fordi han vil vælge at overraske hende ved at fri til hende. Han håber så endeligt at hun vil sige ja. Han håber også ved at tage væk hjemme fra, så kan de finde tid til hinanden og skabe noget magi. Men får han valgte at fri, synes at både ham selv og Lejla havde brug for en ny garderobe.


Hun sagde skam ja og det blev da også til en tur i sengen, selvom sengen stod på et museum, men Lejla og Sherman var bestemt ligeglad og valgte også drikke noget Nektar, nemlig den dyreste der kunne skaffes. Så bliver det skam ikke bedre. Både Sherman og Lejla har hygget sig, både alene men også sammen. De har begge været på opdagelse. Sherman har lært og lave nektar og har da også fået lavet noget som er godt af en nybegynder. Han har valgt at købe en nektar maskine, men hvor den kommer til at stå ved han ikke. Der også et bryllup som skal planlægges, plus det også snart snefnug dag og der skal være en gave fest denne her gang. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar