mandag den 6. april 2015

Sandsiger - Part 5

Siden sidst er der ikke sket det store. Ud over at Pip desværre er dø. Lejla var meget ked af det, få hun var rigtig blev glad for den elsket fugl. Heldigvis kun Sherman tørste hende og fortælle hende at fugle normalt ikke lever så længe og det ikke var hendes skyld at den gik bort. Hun har da nu fået en due der hedder Mr. Puffin. For Lejla skride det godt i arbejdet, hun tjener godt. Hun har haft nogen problemer med forhandler som sælge eliksirer, urter og andre overnaturlige ting. De nemlig blevet uvenner, så nu må Lejla hverken købe eller sælge der, så Lejla arbejder hårdt på arbejdet for at tjene penge.
Sherman holdte en fest og valgte at inviter Lejla med til den. Hun blev så glad da han spurgte. Hun glædet sig til endelig at skulle se hvordan han bor. Det er ikke det største hus, men hun synes det var et hyggeligt et og hun kunne da klart se sig selv flytte ind i det og bo sammen med ham. Men det ikke lige det hus man vil bo hvis familien skulle vokse. Men hver sin ting til sin tid. Selvom det blev sent synes Sherman ikke at Lejla bare skulle tage hjem, så han lod hende overnatte hos hende. Sherman spurgte om de ikke skulle flytte sammen og Lejla skulle ikke tænke længe, hun var sikker. Det blev hos dem, da Sherman helst bare vil starte fir bunden af i et lille hus, men måske de skulle finde noget lidt større end Lejlas lille hus. 
Stille som tiden gik fik Lejla og Sherman det bedre og bedre med hinanden. Dagen kom hvor snefnug dagen kom. De valgte at vil bruge den ude i den dejlig kødelig sne, da der ikke er plads til en gave fest og mange mennesker hos dem. Men de fik stadig hyggelig og der var en masse kys.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar